Empreses del Grup

ELECTRA CALDENSE, S.A.

Empresa fundada l’any 1917, dedicada a la Distribució d’Energia Elèctrica amb implantació a la Zona del Vallès. L’objectiu de es el mateix des de l’any 1917, respondre les sol·licituds de subministrament en qualitat i quantitat.

ELECTRA CALDENSE ENERGIA S.A.

Empresa comercialitzadora energia, tan gas com electricitat fent un assessorament personalitzat al client per ajustar tant les tarifes com les  potències. També desenvolupa l’activitat d’Empresa de Serveis Energètics.

CINGLES COMUNICACIONS S.L.

Empresa de Telecomunicacions, amb solucions d’internet d’alta connectivitat. Xarxa de Fibra Òptica pròpia. Els serveis que oferim als clients on tenim xarxa són: Fibra Òptica, Telefonia Fixa i Mòbil.

COMERCIAL VALLESANA DE SUMINISTROS, S.A.

Empresa instal·ladora i mantenidora amb 50 anys d’experiència. S’encarrega de dissenyar, construir i gestionar instal·lacions que permetin al client gaudir del millor servei optimitzant l’energia o utilitzant-ne de renovables.

CONHIDRO S.A.

Empresa patrimonial del grup, dedicant-se a optimitzar els recursos immobiliaris del grup així com gestionant els lloguers del patrimoni immobiliari. També participa en plantes de producció fotovoltaica.

DOMUS MIL GAS S.L.

Empresa que es dedica a la implantació de nova xarxa de gas (GNL) des de plantes satèl·lits. La seva activitat es centra a la zona de la Manchuela a cavall entre les províncies de Cuenca i Albacete.

ELECSUM FOTOVOLTAICA S.L.

Elecsum és una empresa de serveis energètics integrals que ofereix instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic clau en mà per a indústries i comunitats energètiques. Ens ocupem de tot per garantir que els nostres clients sempre podran consumir energia 100% verda.

HIDROELECTRICA BAUSEN, S.L.U.

Producció d’Energia Elèctrica amb un aprofitament d’energia renovable a la Minicentral Hidroeléctrica de Bausen a la Vall d’Aran. Després de la reestructuració mercantil del grup també actua com a holding de les empreses participades.

HIDRODELTA S.A.

Empresa dedicada a la promoció de les energies renovables mitjançant  projectes d’aprofitaments mini hidràulics a la zona del Pirineu Català i Aragonès. Es una societat participada conjuntament amb l’IDAE.

XESGAS S.A.

Empresa distribuïdora de GLP a la Catalunya Central, el seu àmbit d’actuació és la distribució des de plantes satèl·lit per tal de donar servei als seus clients des de la xarxa de distribució. La seva activitat es centra sobretot en l’àmbit rural concentrat.

Empreses Participades

ELECTRA DEL LLOBREGAT ENERGIA, S.L.

Empresa distribuïdora d’electricitat al Polígon Industrial dels Plans de la Sala en el municipi de Sallent (Bages) connectada al sistema elèctric des de l’any 2009. Es una societat participada conjuntament amb Hidrocantábrico.

ELECTRA REDENERGIA , S.L.

Empresa distribuïdora elèctrica a Lleida capital i 7 municipis més de seva àrea metropolitana. Van néixer per donar solució amb quantitat i qualitat en aquesta zona on hi havia una manca d’infraestructura, est connectada al sistema elèctric des de l’any 2011.

SERVEIS ELECTRA REDENERGIA S.L.

Empresa instal·ladora que va sorgir com a complement d’Electra Redenergia S.L. per tal de realitza la mateixa funció que la Comercial Vallesana en el grup matriu. Bàsicament es dedica a instal·lacions de la xarxa de distribució.

ATLAS ENERGIA COMERCIAL S.L.

Empresa comercialitzadora d’electricitat nascuda a Lleida com a comercialitzadora de Electra Redenergia. En l’actualitat el seu àmbit ha superat l’àrea d’influència inicial de Lleida, i te filials a Barcelona i Sevilla.

NADICO EFICIENCIA I ENERGIA S.L.

Empresa participada que realitza auditories, projectes i estudis d’instal·lacions energètiques tant elèctriques com tèrmiques, tant per instal·lacions existents com amb instal·lacions de nova implantació.

ATLAS ENERGIA COMERCIAL S.L.

Empresa situada en Badalona, amb més de 30 anys d’experiència. Magatzem de material elèctric que distribueix les millors marques, cosa que permet cobrir tant necessitats de l’àmbit industrial com de l’àmbit residencial-terciari.

NEXUS ENERGIA, S.A.

Empresa comercialitzadora d’energia sorgida com a nexe d’unió entre les petites distribuïdores elèctriques. Empresa realitza l’activitat amb àmbit estatal i líder en l’activitat d’agent representant en el sector fotovoltaic. També té una filial a Alemanya.

AQUAVENTUS ENERGIA, S.L.

Empresa productora d’energia elèctrica amb fonts d’energia renovable. La seva activitat es centra principalment en el sector de la mini-hidràulica explotant centrals principalment a Portugal, però també a la zona de Galicia.

ELECTRA70 ENERGIA I SOSTENIBILIT AT S.L.

Empresa productora d’energia elèctrica mitjançant una planta de producció fotovoltaica sobretaulada en el Polígon Industrial de la Borda.  El soci d’Electra Caldense es la Cooperativa 70.

VEGA CHARGERS
VEGA Chargers, nom comercial de Vega Energy Technologies, S.L, empresa dedicada al disseny i fabricació d’estacions de recàrrega ràpides per al vehicle elèctric, ubicada a Caldes de Montbui. Proporciona solucions de recàrrega flexibles i escalables, desenvolupa sistemes integrals de programari i ofereix suport tècnic especialitzat.
Empreses del grup