Els valors de Electra Caldense Holding, i per extensió el de les empreses que la conformen, són els mateixos que quan es va crear Electra Caldense, donar servei en quantitat i qualitat. La primera empresa de distribució elèctrica a Caldes de Montbuí en el 1917 per un grup de particulars i empresaris que van voler oferir a aquesta població la millor xarxa elèctrica possible.

El servei a les persones, el més important dels valors

La voluntat de servei d’Electra Caldense fa que ser proper al client sigui el valor més important , fent que l’atenció envers aquests sigui intel·ligent, eficaç i propera. Atendre les necessitats dels seus clients de manera efectiva i ràpida és la base del nostre tracte amb la gent.

Estar present en la vida diària dels clients i trobar-se a prop sempre que la necessitin fa que Electra Caldense sigui molt més que una empresa energètica. La companyia busca modernitzar constantment les seves xarxes, serveis i instal·lacions, i oferir als seus clients sempre el millor servei.

La cerca de la qualitat i l’eficiència han caracteritzat a l’empresa des de la seva fundació. Aquesta mai ha deixat de subministrar energia a Caldes de Montbui.

Fins i tot als moments més difícils l’empresa sempre s’ha mantingut propera a les persones.

L’ESPERIT FUNDACIONAL DE L’ELECTRA “ELECTRICITAT EN QUANTITAT I QUALITAT” UN VALOR QUE ENCARA PERDURA AVUI

El futur passa per la modernització

Electra Caldense no oblida el seu afany per trobar millors maneres d’obtenir la solució energètica mes adequada i portar-la a les llars o negocis de tots els seus abonats.

El foment de les energies renovables, la compra de xarxes i nous serveis per expandir el subministrament i l’actualització i modernització de les xarxes ja existents són la base de la filosofia de l’empresa.

Amb la mirada posada en el futur, Electra Caldense manté l’esperit que va ser l’espurna de la seva fundació.