Distribució

Electra Caldense, empresa de Electra Caldense Holding, té com a activitat principal la distribució d’electricitat, activitat que ha exercit des de 1917 fins als nostres dies.

Electra Caldense porta electricitat a deu municipis de les comarques del Vallès i a sis de la comarca del Segrià a través de l’ús de xarxes elèctriques adequades a les necessitats actuals dels consumidors.

L’expansió de l’Electra fora de la zona del Valles, va permetre crear altres empreses associant-se amb agents econòmics de la zona, tant a Lleida, creant Electra Caldense Energia, com a Sallent amb la creació de Electra del Llobregat Energia.

Oferir un servei de distribució de qualitat fent que l’electricitat arribi al consumidor final de forma eficient, ràpida i estable és l’objectiu.

Distribució

Comercialització

La Comercialització energètica és una part essencial del sistema elèctric, i és a través d’Electra Caldense Energia, que es vol oferir el millor als seus clients i abonats.

Electra Caldense Energia no només comercialitza electricitat, sinò que també comercialitza gas i calor en edificis.

Per aquesta raó, la companyia s’esforça per estar sempre prop dels seus clients amb serveis d’Assessorament, que ajuda a reduir el consum de la llar en fins a un 10%.

La constant millora i modernització són el segell d’identitat de l’empresa, juntament amb la proximitat del servei a tots els que gaudeixen del subministrament de la companyia.

Participa també amb altres empreses comercialitzadores, aportant-hi tant el know-how com capital. Aquestes empreses són Nexus Energia, i Atlas Energia.

Comercialització

Instal·lacions i Manteniments​

Electra Caldense Holding, fa servir Electra Comercial per oferir serveis d’instal·lació i manteniment de les diferents xarxes elèctriques de gas, canalització o calefacció en l’àmbit domèstic.

Els serveis de l’empresa es presten tant a particulars i petites empreses com a grans companyies i entitats públiques, des de la petita reforma fins al projecte global i integral.

Electra Comercial compta amb un equip humà eficaç i preparat. Els instal·ladors de l’empresa estan formats i qualificats per proporcionar un servei ràpid que compleixi les necessitats dels clients, causant les molèsties mínimes.

La qualitat, tant de la instal·lació com del servei prestat, és l’objectiu tant de l’empresa com el de de tots els seus treballadors.

Instal·lacions i manteniments

Renovables

Electra Caldense Holding aposta per l’ús de les energies renovables i l’obtenció responsable de l’energia que arriba a les llars de tots els seus clients.

En aquest apartat tant podem descartar la seva relació amb l’energia hidráulica com en la biomassa.

En relació a l’Energia Hidraulica, hem de destacar que vem formar part del grup fundador de l’APPA (Associació de Petits Productors) als anys 80, i la posterior construcción de la Central de Bausen, una central Minihidraulica que aprofita ….

Central de Bausen

Autoconsum fotovoltaic

A través de l’empresa Elecsum, oferim instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic clau en mà per a indústries i comunitats energètiques. Elecsum s’encarrega de tot: des del disseny del projecte fins a la seva instal·lació, la legalització, la posada en marxa i el manteniment.

Això permet als clients d’Elecsum estalviar en la seva factura energètica a la vegada que tenen la garantia que sempre estaran consumint energia 100 % verda certificada, ja sigui generada per la seva instal·lació d’autoconsum o bé subministrada per Electra Caldense Energia.

L’autoconsum fotovoltaic és la millor solució per potenciar la competitivitat de les empreses i promoure l’autonomia energètica de les comunitats d’usuaris, de manera respectuosa amb el medi ambient i aprofitant la font d’energia renovable més important que existeix: el sol.

Industrial

Telecomunicacions

Electra Caldense Holding comprèn que les telecomunicacions són un element indispensable en la societat en la que vivim actualment.

Per aquesta raó, a través de la seva empresa Cingles Comunicacions ofereix solucions de telecomunicació a particulars i PIMES que desitgin gaudir d’un servei d’alta qualitat mentre estalvien en les factures de fibra òptica i telefonia fixa i mòbil.

Les bases del servei que Cingles Comunicacions ofereix són la flexibilitat, la llibertat i la proximitat. D’aquesta manera, el servei s’adapta a les teves necessitats, i no al contrari.

El client és lliure de canviar de solució a qualsevol moment. I pot fer-ho gràcies a uns serveis més locals.

Telecomunicacions