EIC

Electra Caldense Energia Holding s’ha incorporat a l’Aliança Etalent del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

Barcelona, 8 de febrer de 2024.- Electra Caldense Energia s’ha incorporat a Etalent, l’aliança per a la gestió del talent del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Amb aquesta adhesió, Electra Caldense Holding es reafirma en la importància de la promoció de les vocacions de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Etalent té 25.000 professionals de l’enginyeria a la seva base de dades, 1.600 enginyers/es registrats a la borsa de treball i ha assessorat més de 600 professionals de l’enginyeria en l’àmbit legal i de les carreres professionals. Per Electra Caldense, i per les empreses que formen part de l’Aliança, pertànyer a Etalent suposa comprometre’s amb la formació constant i l’evolució del talent dins de la nostra organització a través de programes de formació i plans de carrera.

L’acord permetrà a Electra Caldense Energia formar part de la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya, el col·lectiu d’enginyeria de més pes al país, i comptar amb un significatiu nivell relacional i de xarxa de contactes. “Formar part de l’Aliança Etalent suposa una fita més en la millora contínua dels serveis de la companyia i dels seus valors com a empresa compromesa amb la sostenibilitat, la formació continuada i la proposta de valor, qualitativament parlant. A més, l’accés a la xarxa de contactes de l’Aliança, i l’assessorament mutu amb els enginyers i enginyeres d’Etalent és una oportunitat d’expandir els valors i coneixement del nostre holding sobre els sector energètic”, ha afirmat Oriol Xalabarder, conseller delegat d’Electra Caldense Holding.

A L’Electra Caldense, des de la seva fundació l’any 1917, treballem per oferir als nostres clients les xarxes i instal·lacions més avançades i garantir així el subministrament elèctric a un preu adequat, però també treballem per atraure, fer créixer, connectar i acompanyar el talent. Creiem en tot el què poden aportar les professions enginyeres a qualsevol àmbit de la societat a través del coneixement, la ciència i la tecnologia. El compromís amb l’aliança Etalent passa per impulsar el nostre propi talent mitjançant programes de formació continuada i promocions internes.